Meerlovee

Mer kärlek, mer love.

Vi vet att man kan hitta lyckan på nätet

Jag hade bestämt mig för att pröva på en dejtingsajt på internet. Egentligen kändes det som en sista utväg, men jag var verkligen less på att vara ensam. När jag berättade det för min kompis tyckte hon jag var helt galen. Tänk om jag fick kontakt med en styckmördare eller pedofil? Jag förklarade att jag var vuxen och att sajten verkade seriös med lite mer normala profiler bland sina medlemmar.

Sagt och gjort. Vi gjorde det tillsammans, hon litade inte riktigt på att jag kunde ta hand om mig själv. Det fanns en hel del trevliga killar att titta på, och vi läste flera av deras profiler. Till sist hade vi valt ut två som kanske skulle kunna fungera. Jag ville inte ha kontakt med någon som bodde i andra ändan av landet, så vi hade begränsat letandet till vår stad med omnejd. Han fick inte vara allt för gammal heller, i min ålder eller kanske ett par år äldre. Så skickade vi iväg en förfrågan om chatt.

En av dem svarade med en gång, men när vi började chatta så frågade han direkt om vi kunde gå på krogen tillsammans en kväll. Jag sa lite löst att vi fick se, och så avslutade vi samtalet. Den andre svarade lite senare på kvällen och han lät bra mycket gulligare. Han sa att han aldrig hade försökt sig på online dejting tidigare, men att han ville ge det en chans. Vi chattade lite om våra intressen och sedan sa vi godnatt.

Nästa kväll hade han skickat ett meddelande till min inbox där han tackade för en trevlig kväll, och undrade om jag var tillgänglig för en liten chatt igen. Vi fortsatte vårt samtal, men bara med chatt, ett par kvällar till. Sedan sa han att om jag inte hade något emot det så skulle vi kanske kunna prata på telefon. Jag uppskattade verkligen att han inte gick för fort fram, men samtidigt var det helt klart att han ville lära känna mig. Vi pratade ett par gånger på telefon innan vi bestämde oss för att träffas.

Jag var lite spänd att det skulle bli en flopp, men allt klaffade helt perfekt. Vi fikade lite och pratade mycket, och kände båda två att det kunde bli något av det. Så idag när folk pratar illa om online dejting så tittar vi bara på varandra och ler. För vi vet att man kan hitta lyckan på nätet.