Meerlovee

Mer kärlek, mer love.

Innan tågdörrarna stängdes skildes de åt med en kyss

Angelas vänner sa att hon var en seriedejtare, och det låg kanske något i det. Dejting-appen var aldrig långt borta och det gick nästan inte en enda helg utan att hon träffade någon ny kandidat.

Sedan hon gjort slut med Daniel hade hon liksom inte hittat någon att slå sig till ro med, någon som kunde få henne att bara vara och sluta jämföra med honom. Men hon var hoppfull där hon satt och väntade på att tåget från Uppsala skulle glida in på perrongen och släppa av hennes dejt, Milo.

Varenda dejt hon gick på hoppades hon att hon inte skulle behöva fixa en ny nästa helg, att hon kunde ta bort dejting-appen från mobilen. Den här gången kände hon sig mer hoppfull än vanligt, men den där gnagande tveksamheten fanns kvar I bakhuvudet.

De hade aldrig setts förut, men pratat mycket på telefon. Det var lätt att prata med Milo, och de delade en passion för musik och teater. Ikväll skulle de först äta tapas och sedan gå på konsert. När tåget kom och han steg av hoppades hon innerligt att gnistan hon känt över de senaste veckorna var på riktigt.

Hon vinkade och han sken upp när han såg henne. Utan att tveka kramade han om henne så innerligt att han lyfte henne från marken. Det var en fantastisk känsla. Hela kvällen därefter höll han hennes hand, viskade i hennes öra och det kändes så rätt. De pratade och skrattade och när sista tåget till Uppsala rullade in på stationen ville varken Angela eller Milo släppa taget.

Innan tågdörrarna stängdes skildes de åt med en kyss och ett löfte om att ses igen nästa helg. Lyckliga fjärilar fladdrade runt i hennes mage och bar henne hela vägen hem.