Meerlovee

Mer kärlek, mer love.

Innan nästa steg var att träffas

Det som först lockade mig till att pröva på online dejting var det faktum att man kunde vara relativt anonym. Jag är inte så smal, för att säga det på ett fint sätt, och ibland känner jag mig ful och inte alls så attraktiv. Därför lade jag upp ett lite suddigt foto på mig själv, där fokus låg på mitt ansikte.

Första kvällen loggade jag in och såg efter om det kommit några förfrågningar eller meddelande. Jag kände mig nog lite besviken när det var helt tomt i brevlådan på sajten. Men istället så satte jag mig och tittade runt på de olika killprofilerna som fanns där, för att se om det var någon jag skulle fastna för. Ett par stycken lät intressanta och deras foton var inte helt illa. Jag skickade ett litet hej innan jag hade tid att ändra mig. Nästa dag hade jag hela fem förfrågningar i brevlådan, samt ett svar från en av killarna jag tagit kontakt med dagen innan. Den som lät allra mest intressant var faktiskt den jag tagit kontakt med själv, så jag gick med på att chatta lite med honom.

Vi höll kontakt i ett par veckor, på en daglig basis, och efter ett tag så började jag se fram emot mina kvällar med Börje. Han hade ungefär samma intressen som jag och hade stadigt arbete. När han frågade om vi inte kunde skicka lite fler bilder på varandra så kände jag att besvikelsen lade sig som en klump i magen. Nu skulle han inte vilja veta av mig längre, när han fick se min enorma kropp.

Men jag tog mod till mig och skickade en bild där jag ser ganska bra ut. Mina kompisar tycker inte jag ska bry mig så mycket om hur jag ser ut, de säger att jag bara är lite mullig. Men för mig var nu det viktigaste vad Börje tyckte. Han skickade också en bild och även om han inte var supersnygg så tyckte jag om det jag såg. Så fort jag lagt upp min bild så kom det en chatt med flera utropstecken. ”Du är jättesnygg!!!” Han sa att han tyckte om min personlighet men att han också gärna vill ha en tjej som ser bra ut. Inte ett ord om min vikt, det var inte viktigt för honom. Nästa steg var naturligtvis att träffas i verkliga livet, och det kändes som att träffa en mycket gammal, god vän. Vårt förhållande fortsatte och till sist så flyttade vi ihop.