Meerlovee

Mer kärlek, mer love.

Hon var tidig, men Mikael var tidigare

Hon var tidig, men Mikael var tidigare. Han satt vid baren på Grand Hotel och tummade på sin telefon där han hade hennes bild. Hon hade skickat den till honom så att han skulle känna igen henne när de sågs.

De hade träffats på en dejtingsida på nätet och nu stod hon där I entrén och skakade av sitt dyblöta paraply. Regnet öste ner där ute.

Hon hade inte sett honom än, men Mikael kände igen henne direkt när hon kom in. Tina Hov hette hon. Han hade använt sitt riktiga namn och det trodde han att hon hade också. Hennes korta bruna hår föll ner framför ögonen på henne och ville inte stanna där det skulle när hon tog av sig jackan och gav den till tjejen i garderoben.

Hon såg sig omkring och Mikael väntade spänt på att hon skulle upptäcka honom. Han hade skickat en bild han med, och hoppades att han gjorde den rättvisa. Han tog en klunk av sin öl och bestämde sig för att vänta där han var. Det skulle kännas konstigt att springa ut i entrén och presentera sig som om han suttit glott på dörren hela kvällen.

När hon väl såg honom log hon brett och stegade mot honom i höga klackar. Han vinkade och log han med, men leendet byttes snabbt ut mot förfäran allt som han såg, nästan i slow-motion hur hon missade det lilla trappsteget ner till baren och föll.

Mikael flög upp från sin stol och rusade för att hinna hindra fallet. Hon hade redan landat på golvet när han kom fram, något rufsig, men till synes okej.

"Hur gick det?" frågade han. "Du har väl inte skadat dig?"

Han hjälpte henne upp.

"Nä, det är ingen fara. Jag känner mig så dum bara." Hon rodnade, och Mikael förundrades över hur söt hon var.

"Äsch, det behöver du inte oroa dig för. Vad vill du ha att dricka?"