Meerlovee

Mer kärlek, mer love.

Han var ett par år äldre än mig

Jag är ganska intresserad av statistik så när jag läste i en undersökning att så många av alla de som lever i lyckliga förhållanden har träffats på internet så tänkte jag att det kanske skulle vara värt ett försök. Innan man blir antagen så måste man fylla i så många uppgifter om sig själv och sina intressen, och sedan försöker de passa samman en med rätt kille. En som har liknande intressen och som uppfyller de kriteria man lagt ner. Jag försökte vara så ärlig som möjligt, det lönar sig alltid i längden.

Några dagar senare fick jag några förfrågningar och bestämde mig för att chatta med ett par stycken. Vartefter som dagarna gick så var det speciellt en som stod ut från mängden, om man kan uttrycka sig så. Han var ett par år äldre än mig, och hade ett barn sedan tidigare. Men flickan bodde inte hemma hos honom, utan var bara där varannan helg eller nåt sånt. Själv har jag inga barn, men har alltid tänkt att en dag skulle det nog bli av. Så att han redan hade barn var inget problem för mig.

Efter ett tag bestämde vi oss för att utbyta lite mer personliga bilder, inte bara de där vi är uppklädda och sminkade så att säga. Vi tyckte om det vi såg och snart var tiden mogen för ett möte i verkliga livet. För att underlätta för oss bägge två bestämde vi träff på en restaurang. Det är alltid lättare att prata när man har något att göra, som att äta och dricka.

Men vi hade inte något behov av distraherande middagar och vinglas. Det visade sig att vi hade lika lätt för att prata i verkliga livet som vi haft online. Kvällen bara rann iväg och vi bestämde oss för att träffas snart igen. Sagt och gjort. Nästa gång gjorde vi precis tvärtom och såg till att verkligen ha tid att bara prata. Och prata och prata. Vi trivdes så bra ihop och blev snabbt ett par. Han introducerade mig till sin dotter, och vi trivdes med varandras sällskap. Hon är fortfarande ganska liten och jag tror inte det ska bli några större problem. Nästa år hoppas vi att hon ska få en lillebror eller lillasyster, men ännu är det bara lösa planer. Vi tar en dag i taget men ser helt klart en framtid tillsammans. Jag har aldrig ångrat mitt beslut att gå med i den där dejtingsajten, det var det bästa jag någonsin gjort.