Meerlovee

Mer kärlek, mer love.

Från bästa vän till kärlek

Sitter här och tänker hur jag ska på bästa sätt förklara att jag till bara för en månad sen vågat tycka om någon. Senast när en kille bjudit ut mig på en promenad efter skoltiden tyckte jag inte riktigt om honom. Nej det var inte äkta kärlek! Men när jag sen berättat för mina vänner så peppade dom och sa bland annat "han skulle vara så bra för dig" och på det viset fortsatte jag på det spåret och på något vis övertygade mig själv att jag tyckte om honom. Även om jag inte kände några fjärilar i magen. Därför har det lett till att jag är rädd för att såra någon. Vill inte gå in i något förhållande förrän jag är helt hundra på att jag tycker om honom. Och ovanför det så hoppar mina känslor väldigt mycket.

Men tillbaka till det jag ville berätta. Jag har en underbar vän en sån som man kan berätta allt till, vara sig själv med och bara tycka om så mycket! Det hade väll inte kommit till tanken för någon av oss att vi skulle kunna få känslor för varann någon dag. Jag trodde aldrig på att kärleken skulle kunna växa fram. Utan på att man rätt så snabbt kan se när man först träffar en hur den människan är och om det någonsin ens kan bli något mellan oss.

Det var på jullovet det hände när vi satt där en kväll och prata med våra gemensamma vänner. Jag bara på något sätt vakna upp och hela min syn och min värld ändrades om honom när jag kolla på honom. Har den här fantastiska killen jag känt som varit en av mina närmsta vänner varit bredvid mig hela tiden? Den kvällen hade han cyklat 8 kilometer en kall vinterkväll för att komma och träffa oss. Medans det andra nervärderade det och gjorde ett skämt av honom för att någon skulle vara så "galen" så såg jag det naturligtvis på ett helt annat sätt. Det är ju hans ensak om han vill cykla långt för att träffa oss man får ju bara vara glad för att han vill det!

Jag har tyvärr inget mer på lager att berätta för er än att sen den kvällen så skrev vi bara allt mer och mer med varann och det blev på något sätt en vana att säga godnatt till varann innan man somnade. Jag började märka på han att han hade känslor för mig medan jag var fortfarande intresserad av en annan. När han på något "indirekt" sätt sen sa att han har känslor för en tjej som han har känt länge men som bor långt borta så att han inte kan berätta det för henne än så förstod jag att det var jag han prata om.

Nu skriver vi nästan varje kväll och väntar på att sommarlovet ska börja. Både känner på oss att det kommer bli en händelserik sommar. Med de nyfunna fjärilarna väntar jag på den stunden att bara få krama om honom och sitta hand i hand under en solnedgång! Vi är så lika men ändå oss själva och vet exakt att båda skulle älska det där!

Som han sa en gång "du ska inte behöva stänga inne dina känslor för att du är rädd för att såra den du tycker om. Det är inte bra för din hälsa..." Jag bara älskar honom! <3