Meerlovee

Mer kärlek, mer love.

Det viktiga är att man passar ihop

Älskar mig, älskar inte. Jag kan aldrig gå förbi en prästkrage utan att försöka få reda på om han älskar mig. Det är naturligtvis helt stolligt, den söta blomman har inget att göra med kärlek förutom när man har den i brudbuketten. Men jag är en riktig romantiker, och jag drömmer ofta om att träffa den rätte. Lång och stilig, och helst ska han vara mörk. Egentligen spelar det ingen roll, det viktiga är att man passar ihop. Men drömma kan man ju alltid.

En sak som jag alltid drömt om, eller rättare sagt hoppats på, var att han skulle tycka om djur. Själv har jag både hund och katt, samt ett par undulater. En del säger att djurälskare använder dem som ett surrogat för att de inte har en mänsklig relation, men jag håller inte med om det. Jag tycker helt enkelt om djur och detta intresse är något jag skulle vilja dela med min partner.

När jag skulle köpa fågelmat en dag så märkte jag att de fått en ny assistent i djuraffären. Han var kort och ljus, raka motsatsen till min drömprins. Men trevlig var han. När jag sa vad jag ville ha så frågade han om jag ville se på ett annat sorts foder, det var en ny sort de fått in. Han förklarade varför det var bättre och jag köpte en liten påse för att prova. Det visade sig att mina små fåglar tyckte om det så därför var jag snart tillbaka för att skaffa mer.

Assistenten, som förresten hette Andreas, hjälpte mig igen och frågade om mina djur. Själv hade han två hundar, en schäfer och en liten terrier. När jag berättade att jag också hade hund frågade han om vi skulle gå på promenad tillsammans någon dag i parken. Först blev jag lite överrumplad, det var ju ändå bara andra gången vi setts. Men i och för sig så skulle det kunna vara trevligt att ha lite sällskap, och vi hade ju en hel del att prata om.

Sagt och gjort, nästkommande fredag tog vi alla hundarna och gick på långpromenad. Det var helt fantastiskt, vi upptäckte att förutom djur hade vi en hel del andra saker gemensamt. Vi tyckte bägge två om att dansa, så det blev platsen för vår andra dejt. Sedan dess har det gått framåt och nu går vi alltid ut med hundarna tillsammans. Faktum är att vi tillbringar en stor del av vår fritid tillsammans, och det känns precis rätt. Jag är helt övertygad om att han älskar mig, och behöver ingen prästkrage för att bevisa det.