Meerlovee

Mer kärlek, mer love.

Sveriges bästa dejtingsidor:

Dejtingsidor finns det många av, men här hittar du bara de allra bästa. Dejtingsidorna som kommer få dig att enkelt lyckas med din nätdejting. Dejtingsidorna nedanför är alltså fantastiska. Men ändå har vi jämfört dem med varandra, för att göra det ännu enklare för dig att välja rätt.

  1. Först samlade vi Sveriges allra bästa dejtingsidor.
  2. Sen jämförde vi dem med varandra.
  3. Efter det skapade vi följande:

Inte bara bäst, utan också störst:

#1

Dejtingsajt #1: Match.com

Match.com är inte bara Sveriges största dejtingsajt, utan hela nordens. Dessutom är Match.com enligt alla våra tester den bästa.

iOS
Android
Windows
Webbläsare

Gratis registrering!
6 mån: 149 kr/mån.
3 mån: 199 kr/mån.
1 mån: 299 kr.

Personer som dejtar med hjälp av dejtingsidor.

Bäst för dig i Stockholm, Göteborg eller Malmö:

#2

Dejtingsajt #2: Mazily

Mazily är en modern dejtingsajt gjord för dig som gillar musik, film, konst, litteratur, design, mode eller liknande.

iOS
Android
Webbläsare

Gratis registrering!
6 mån: 69 kr/mån.
3 mån: 119 kr/mån.
1 mån: 179 kr.

Bäst för dig som är lite äldre och vill hitta en kärlek som varar:

#3

Dejtingsajt #3: eDarling

eDarling är dejtingsajten du ska välja om du är väldigt seriös med din dejting, och vill finna en kärlek som varar hela livet.

iOS
Android
Webbläsare

Gratis registrering!
12 mån: 299 kr/mån.
6 mån: 449 kr/mån.
3 mån: 599 kr/mån.

Bäst för dig som inte bara vill dejta, utan också träffa nya vänner:

#4

Dejtingsajt #4: Badoo

Badoo är världens största och samtidigt snabbast växande sociala nätverk för att chatta, flirta och träffa nya personer.

iOS
Android
Windows
Webbläsare

Gratis registrering!
2750 credits: 335 kr.
1250 credits: 160 kr.
550 credits: 79.99 kr.
100 credits: 15.99 kr.

Nätdejting?

Om du vill träffa någon ny i år, 2017, så är nätdejting det självklara valet. För nätdejting är numera långt ifrån att bara vara det ”moderna” sättet. Det är det smidigaste, enklaste och populäraste. Men varför?

  • Du kan hitta personen du söker från platsen du befinner dig nu, bara Internet behövs.
  • Du kan dejta när du vill, dejtingsidor har öppet dygnet runt!
  • Du kan träffa personer som du kanske aldrig annars skulle träffa.
  • Du kan enkelt börja prata med personer som befinner sig i andra delar av Sverige, eller världen.
  • Du kan snacka med flera samtidigt. Ingen behöver veta att du vid ett och samma tillfälle har flirtande igång med flera personer. (Något som på krogen är mycket svårare att hålla hemligt.)
  • Du kan enklare hitta likasinnade. Du kan snabbt kolla in den potentiella flirten om han eller hon är intresserad och söker efter något liknande som du, eller om det är bäst att hålla sig borta.

Två av alla fördelar med nätdejting:

Du kan dejta när du vill!

Du kan dejta var du vill!

Historier från verkligheten:

Varför testade jag inte nätdejting tidigare?

Efter nästan sju månader som singel kunde jag inte ens i min vildaste fantasi tro att det skulle gå så snabbt som det gjorde att hitta en ny kärlek med hjälp av dejtingsidor. Nu i efterhand ångrar jag därför att jag inte testade nätdejting tidigare… För han jag hittade redan dagen efter jag registrerat mig är inget annat än underbar. Han har samma löjliga humor som mig, är supersnygg och dessutom väldigt intresserad av träning och hälsa, precis som jag. Och nu när vi börjat umgås mer och mer hittar vi hela tiden fler och fler delade intressen. Varav det jag blivit mest glad över är hans intresse för historia, jag älskar nämligen historia, speciellt intressant tycker jag det är att läsa om romarriket och vi har redan börjat planera en resa till Rom. Vilket faktiskt var hans förslag, visserligen efter jag råkat säga att jag alltid velat besöka staden, men ändå, haha. Alltså! Jag har aldrig tidigare varit så kär som jag är nu! Johan, som han heter, är så fantastiskt underbar! Och jag vet redan nu att jag aldrig kommer glömma första gången vi träffades. Jag var nämligen superdupernervös. Men när jag kom in på kaffet såg jag honom, och att han också verkade nervös. Sen möttes våra blickar, och trotts att jag typ drunknade i hans underbara ögon lyckades jag samtidigt närma mig det lilla bordet, där han tålmodigt och välkomnande väntade på mig. Med bemärkelse på ordet välkomnande, för aldrig tidigare har jag känt mig så välkommen som jag gör hos denna fantastiskt underbara och vackra människa.

Jag ville ha honom, men ville han ha mig?

Jag minns första gången jag såg honom som om det vore igår, trotts att nu är flera månader sen. Fem för att vara exakt, det är fem månader sen jag för fösta gången fick se honom i verkligheten. Och jag kommer trotts det också ihåg att jag var väldigt, väldigt nervös hela den dagen. För redan efter bara några dagars chattande började jag förstå att det känslorna mellan oss var starka, och eftersom vi chattat i mer än en månad innan vi bokade bord tillsammans på en fin liten Indisk restaurang så var mina känslor för honom helt galet starka då jag såg honom. Jag ville verkligen ha honom. Och jag minns hur starkt jag hoppades att han kände samma för mig.

Det gjorde han, det märktes. Och redan efter halva lunchen lyckades vi boka in ännu en träff. Och sen den träffen har det aldrig gått mer än vecka sen vi sist träffades. Fast det har varit nära många gånger, som den gången han var iväg på en arbetsresa. Då han tog ett flyg hem två dagar tidigare bara för att han saknade och ville träffa mig, som också skulle iväg på en fem dagar lång arbetsresa dagarna efteråt. Så vårt möte hann inte bli långt, men vi han se varandra. Och vi hann då bestämma oss för att det skulle bli vi, vi mot världen. Vi älskade redan då varandra, och vår kärlek har bara växt sen dess. Så nu när jag berättar att han friade för fyra dagar sen känns det nästan lite överflödigt att berätta vad mitt svar blev.

Vad hade jag gjort utan dejtingsidor?

Andra juni, det är ett datum jag aldrig kommer glömma. För den andra juni är det datum jag gifte mig med mannen från mina drömmar, som jag troligtvis aldrig hade hittat om inte dejtingsidor funnits. Ett tag levde vi nämligen väldigt långt ifrån varandra. Mer än hundra mil ifrån varandra.

Jag bodde nämligen i Malmö och Anders i närheten av Umeå. Det var då vi fann varandra, och det dröjde inte länge förrän vi förstod att någon av oss skulle bli tvungen att flytta. För trotts att vi nästan bara pratat med varandra genom dejtingsidans inbyggda chatt började vi så smått att älska varandra, och därefter såklart också vilja älska med varandra.

Ett långdistansförhållande skulle med andra ord inte fungera. En av oss var tvungen att flytta, men vem skulle det bli?

Det slutade faktiskt med att vi båda flyttade.

Tillsammans skaffade vi en lägenhet i den goa staden Göteborg, och det är inget vi ångrat. Och jag tror aldrig heller att vi kommer ångra det. För vi båda trivs väldigt bra här i Göteborg.

Fast det är klart, det kanske beror mest på att vi trivs så fantastiskt bra med varandra.

Du kanske undrar varför vi båda flyttade till just Göteborg? Det slumpade sig faktiskt så att jag blev erbjuden ett nytt jobb där, samtidigt som företaget Anders jobbar för öppnade ett nytt kontor där vilket Anders utan några som helst problem kunde flytta till och fortsätta med sitt arbete därifrån.

Oj, nu kanske jag fick det att låta som att vi skaffade en lägenhet tillsammans utan att ha träffats face to face. Så var givetvis inte fallet, sånt är nog ganska långt ifrån både min och Anders personlighet.

Innan vi flyttade ihop testade vi. Jag åkte upp till Umeå och stannade där över några helger, som allihopa blev fantastiska.

Eller blev och blev, Anders gjorde dem fantastiska.

Han visade mig staden, sina favoritställen och så vidare, men mest tid spenderade vi ostört tillsammans i hans lägenhet. En lägenhet som var mycket större än min lilla etta i Malmö. Men som vi trotts det också spenderade en hel del tid tillsammans i. För Anders kunde några veckor lämna kontoret och bara jobba från datorn och då samtidigt bo med mig, i min lilla men tjusiga lägenhet i Malmö.

Där vi förutom att ägna tid åt varandra också ivrigt letade efter en lägenhet i Göteborg. Och till slut hittade vi denna underbara pärla som jag sitter och skriver i nu. En hyfsat nybyggd lägenhet med gångavstånd till både mitt och Anders jobb. En lägenhet som jag och Anders kommer spendera många lyckliga år i, det vet jag.

Nätdejting fungerar!

Jag hade inga förhoppningar alls, men eftersom en nära vän sa att jag borde testa så gjorde jag det. Fast inte riktigt helhjärtat, jag registrerade mig på en dejtingsajt och sen inget mer. Jag loggade ut, och loggade inte in igen förrän jag började få lite dåligt samvete. På grund av att mer än en vecka hade gått och Karina, som min vän heter, hade frågat mig typ sju, åtta gånger hur det gick, vilken dejtingsajt jag valt att först testa, om jag hittat någon intressant än och så vidare.

Hon var helt klart mycket mer intresserad av nätdejting än jag. Troligtvis på grund av att hon hittat sin nuvarande man på en dejtingsajt, och därmed visste det skulle fungera. Men det gjorde inte jag, den information hade hon då inte delat med sig av. Och jag vet faktiskt fortfarande inte vilken dejtingsajt dom hittade varandra på, det vägrar hon säga. ”En vacker dag … ” är svaret jag fått nu alldeles säkert mer än hundra gånger.

Hur som helst, jag loggade in med min profil och förstod att jag hade fått meddelanden från 14 olika personer. Varav fyra faktiskt verkade vara intressanta. Tillräckligt för att jag skulle svara på deras meddelande i alla fall. Resterande meddelanden raderade jag, och precis efter jag gjort det loggade en av de mer intressanta personerna in. Tre sekunder senare började vi chatta, och ju mer vi chattade desto intressantare blev diskussionerna. Tiden flög förbi, det var inte förrän jag kollade på klockan som jag förstod att vi chattat i över två timmar! Och jag kommer ihåg att det var en Onsdag, så jag skulle vara tidigt på jobbet dagen efter. Därför fick jag föreslå att vi skulle fortsätta vår diskussion nästkommande dag, vilket passade han alldeles utmärk. Han skulle också börja jobba tidigt dagen efter.

Jag fick inte mycket jobb gjort den torsdagen. Jag kunde knappt tänka en produktiv tanke, för alla mina tankar var upptagna av honom. Och det var då jag förstod att jag började bli kär…

Jag skyndade mig hem från jobbet den dagen, och loggade snabbt in för att se om han var online. Det var han tyvärr inte. Men efter ungefär en halvtimmes lång väntan loggade han in. Och jag klarade inte vänta, jag skickade iväg ett meddelande direkt. Ett meddelande han snabbt och med en superglad smiley svarade på.

Snart därefter var diskussionerna på allvar men med glimten i ögat från bådas håll igång igen. För vi verkade tycka lika om nästan allt, och efter en timmes chattande frågade han mig om han kunde få bjuda mig på middag. Han kände till en liten men supermysig restaurang som han trodde jag skulle gilla. Självklart sa jag ja. Och att gå på restaurang varje lördag är något vi fortsatt med sen dess, trotts att vi numera bor ihop.

Så om du är som jag var, alltså lite osäker på om nätdejting verkligen fungerar, vill jag berätta en sak: Nätdejting fungerar! Du kan hitta din drömprins online, precis som jag gjort.

Nu är det din tur att hitta någon!

Match.com»

Nordens största dejtingsajt!